HANDGEMAAKTE KNUFFELS IN SAMENWERKING MET OUDEREN

Top Menu

Algemene voorwaarden

Door bij IYA HAYKI een bestelling te plaatsen, geef je te kennen dat je met de leverings- en betalingsvoorwaarden van IYA HAYKI akkoord gaat. IYA HAYKI heeft het recht haar leverings-en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als je artikelen ontvangt die je niet hebt besteld, dan dien je IYA HAYKI hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door IYA HAYKI aan jouw vermelde gegevens moeten direct door jou aan IYA HAYKI worden gemeld, alsmede eventuele wijzigingen of onjuistheden van jouw gegevens die je aan IYA HAYKI hebt verstrekt.

DE PRIJS VAN DE PRODUCTEN
Prijswijzingen kunnen voorkomen. Je vindt de meest actuele prijzen altijd op www.iyahayki.nl. Voor de gevolgen van druk- en typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

DE VERZENDKOSTEN
Voor het bezorgen van je bestelling betaal je een bijdrage afhankelijk van artikelsoort en –gewicht conform de tarieven van Post NL, http://www.postnl.nl/

JE KRIJGT ALTIJD BERICHT
Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijg je daarvan, in de regel binnen een week (tenzij anders vermeld op de welkomstpagina van IYA HAYKI bericht en houdt  IYA HAYKI uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijg je ook bericht en komt je bestelling te vervallen. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

ZICHTTERMIJN VAN 14 DAGEN
Voor al je aankopen, met uitzondering van handgemaakte producten in opdracht gemaakt, geldt een zichttermijn van 14 dagen, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten of als artikelen speciaal voor jou zijn gemaakt. In deze periode kun je je bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Eventuele retourkosten komen voor jouw rekening. IYA HAYKI behoudt zich het recht voor om in geval van door jou veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van IYA HAYKI gebruikt worden.

Betalingsvoorwaarden

VOORAF BETALEN
Nadat je een bestelling gedaan hebt via de website van IYA HAYKI ontvang je zo snel mogelijk een orderbevestiging per mail. Als de verzendkosten nog aangepast moeten worden, ontvang je een nieuwe orderbevestiging met daarin het juiste bedrag dat je over kunt maken. Als het totaalbedrag van de orderbevestiging is bijgeschreven op de bankrekening van P.L. Salfischberger Rombouts: NL29RABO0145120554 of betaald is via PayPal of Creditcard, krijg je daarvan bericht. Jouw bestelling wordt dan in behandeling genomen. Is een bestelling verzonden dan krijg je daarvan eveneens bericht. Bij je bestelling vindt je de opgestelde factuur van IYA HAYKI.

KLACHTEN
Klachten proberen wij zo goed mogelijk met jou op te lossen.

Garantievoorwaarden

GARANTIE
IYA HAYKI garandeert dat elk geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Als een klacht gegrond is, komen ook de verzendkosten voor rekening van IYA HAYKI.

Als IYA HAYKI besluit tot vervanging en u een geheel nieuw artikel aanbiedt, dient u binnen 14 dagen een nieuwe keuze te maken. Als u het te vervangen artikel verzendt, moet het van een verpakking zijn voorzien waarbij transportschade niet mogelijk is.

Alle rechten voorbehouden aan: Evelien Salfischberger-Rombouts, te Tilburg.

btt